Foruten om å være en kaffeelskende, sjokoladespisende pratsom bergenser, er jeg svært glad i hjertebarnet mitt Yogalaboratoriet som ligger på gården min ved Mjøsa, hvor jeg bor med familien. Det var her det gamle potetlaboratoriet var, som nå er forvandlet til en nydelig perle av myke matter og puter… På labkjøkkenet serveres det kaffe og te og vi har alltid plass til en til ved langbordet!

MIN HISTORIE

Selv om jeg alltid har vært (er) litt pysete, var jeg i mange år en opprørsk punker som sto på barrikadene, holdt bøllekurs og dro til Libanon, var vokalist i et punkband… jepp.  Som 19 ble jeg mor første gang, alenemamma som 20-åring. Det tøffe ytre fikk et hardt møte med den fattigslige hverdagen som aleneforsørger. Jeg begynte å studere, og ble etter vært en flinkisstudent. Det var svært få som visste hvilken bakgrunn jeg egentlig hadde, og jeg gikk alltid med langermet skjorter for å skjule tatoveringene mine.  Jeg entret karrierelivet med blazer, høye hæler og jobb -pc alltid tilgjengelig.  Den en gang så engasjerte punkeren var forvandlet til en stressa og travel prosjektleder i kunst- og kulturfeltet. Litt up tight, og ganske sliten.

Ikke overraskende smalt det til slutt. Ofte er det slik de nye kapitlene i livene våre starter. Nye begynnelser som vi ikke hadde ventet. Eller drømt om. Nye begynnelser er sjelden vakre når man står midt i det. De er rå og brutale og nådeløse. Vi starter fra null, og null er sjeldent et godt sted å være. Men om vi åpner opp kan vi finne en styrke og gnist vi ikke visste at vi hadde…  Vi finner tilbake til oss selv.

Jeg tok min første yogalærerutdanning for å bli frisk fra utbrenthet, og forstod fort at de mektige verktøyene jeg hadde lært kunne hjelpe langt flere enn meg. Fordi jeg vet at vi er mange som kjemper oss gjennom livet uten å vite hvordan å gi oss selv energi, lade opp og finne ny motivasjon. Vi er så mange som sliter med å sette vårt eget velvære først!

 

I mitt nyhetsbrev får du tips og guider som jeg har laget, og andre ting som jeg tror vil inspirere deg. Og jeg deler raust fra egne erfaringer, rått og ærlig…

Har du lyst på nyhetsbrev fra meg?   

 

Og ellers… 

Jeg er utdannet yogalærer ( 300 YR) med flere tilleggsutdanninger, og har blant annet studert Yogaterapi under Jillan Pransky i New York, Yogaworks SOHO. Jillian Pransky er min mentor som jeg har lært min viktigste kunnskap fra, og som jeg stadig vender tilbake til.