Jeg er så glad for at du fant veien hit!

Jeg heter Kristine Natvig og er podkaster, yogalærer og terapeut, grunder og skribent. Det hørtes ut som et lite kaos, men er fint vevet sammen i min lidenskap for at du skal finne tilbake til en langsomhet i deg selv, lytte mer til hjertet ditt… og kanskje starte på det lille drømmeprosjektet som venter på deg.

I min podkast Hjerteøvelser får du mange tips om hvordan du kan finne din vei til en hverdag med mindre stress, og mer tid til det som gir deg mening og verdi.

Om du har mulighet til å besøke mitt yogastudio Yogalaboratoriet i Lillehammer, vil du høre meg snakke om det samme, og oppleve hvordan denne filosofien kan møte praksisen vår på yogamatten.

Online finner du både kurs og workshops med meg, og mange gratis praksiser på min facebookside og instagram.

I mitt nyhetsbrev får du tips og guider som jeg har laget, og andre ting som jeg tror vil inspirere deg. Og jeg deler raust fra egne erfaringer, rått og ærlig…

Har du lyst på nyhetsbrev fra meg?   

 

HVEM JEG ER?

Jeg er utdannet yogalærer med fordypning innen meditasjon og selvmedfølelse, og er sertifisert i Yogaterapi under Jillan Pransky i New York. Forfatter og yogaterapeut Jillian Pransky er min mentor som jeg har lært min viktigste kunnskap fra, og som jeg stadig vender tilbake til.

Jeg underviser i langsomme yogapraksiser som slow yoga og restorative yoga. Prakiser som har som intensjon å balansere nervesystemet, og gi oss følelse av mer ro, tilstedeværelse og velvære i hverdagen vår.