Velkommen til Yogalaboratoriet! 

Yogalaboratoriet har en helt unik atmosfære. Det gamle laboratoriet fra 50-tallet er vakkert, fredelig, og omgitt av et storslått landskap ved Mjøsa. Men om det er yogasalen eller tekjøkkenet som er hjertet, blir vi aldri enig om. Varm te på kjøkkenet får du alltid. Om du vil nyte den stille på matten din eller skravle på kjøkkenet velger du selv. 

 Yogalaboratoriet ligger på familiegården Odde hvor jeg bor, kun 5 min fra Lillehammer. Her er du hjertelig velkommen til å delta på yogakurs og workshops! Se under hva som er på timenplanen fremover.  

YOGAKURS & WORKSHOPS

Vårens nye yogakurs

Alle kurs er 10 uker, 75 min, pris 1800,-  Deltar du på flere kurs i samme periode får du 50% på nr 2 og 3.

Skriv i skjema under hvilket kurs du ønsker å delta på.

 

Vinyasa Flow

MANDAG 18.00   Starter 16.03

For deg som ønsker økt styrke og bevegelighet. Vinyasa Flow er en leken og kraftfull time. Vi forbedrer balanse, kjernemuskulatur, fleksibilitet og mobilitet.
En time som passer for alle som liker å utfordre kroppen.

Yin & Relax

MANDAG 19.45   Starter 16.03

Gi kroppen ro og avspenning med yin, restorative yoga og mindfulness. Yin Yoga gir oss enkle med dyptvirkende øvelser som holdes over lengre tid, myker opp muskler og ledd. Restorative yoga gir oss en revitaliserende hvile og hjelper oss å slappe av fullstendig. Passer for alle.

Mindful Slow

ONSDAG 18.30 Starter 25.03

Ment som næring for sjelen!
Myk slow yoga og dyp restorative avspenning. På dette kurset leker vi med den langsomme rytmen mellom pust og bevegelse, og lærer å lytte til oss selv med omsorg. Guidet med enkel mindfulness, kan vi begynne å løse opp blokkeringer og finne tilbake til en balanse som gir energi. Passer for alle.

Restorative Yoga

TIRSDAG 19.00   Starter 17.03 

Dyp avspenning som balanserer nervesystemet. La kroppen finne en ro som heler og restituerer. Restorative Yoga er guidede hvileøvelser som vi blir i over lengre tid, samt mindfullness som gir deg støtte i øvelsene. En nydelig yogatime som gir kroppen omsorg og velvære. Passer for alle.

 

 

 

SOMMEREN på YOgalaboratoriet

 

 SUP & YOGA  

 Så snart isen smelter på Mjøsa finner vi frem SUPen og tar en padletur! Yogalaboratoriet ligger like ved stranda så vi har kjøpt inn 7 SUPer til bruk for workshops. SUP er en fantastisk måte å oppleve naturen og vannet på! Ikke minst er det god trening for balanse og styrke.

Har du lyst til å prøve SUP?