NYÅRETS YOGAKURS består av et valgfritt 8 ukers yogakurs, og gratis tilgang til Yoga & Kaffe 9.februar  
pris 1450,-
Velg mellom følgende kurs, alle starter uke 2 og varer til uke 11

FLOW Mandag 18..00 -19.15
YIN & RELAX Mandag 19.45 – 21.00
RESTORATIVE YOGA Tirsdag 19.00 -20.15
SWEET FLOW MORGEN Onsdag 09.00 -10.15
SWEET FLOW Onsdag 18.30 -19.45

Få 50% på kurs nr 2 (dvs kurs i samme periode)
Påmelding til post@kristinenatvig.no
Betal via VIPPS til 515486, Yogalabroatoriet

 
HER KAN DU LESE MER OM KURSENE:
 
FLOW YOGA
Et herlig yogakurs for deg som ønsker økt styrke og bevegelighet, for en bedre energi. Flow Yoga er en leken og kraftfull time som gir deg en naturlig og bærekraftig styrke i kroppen. Dette er en utfordrende time som passer for alle, med fokus på mobilitet.
 
YIN & RELAX Gi kroppen ro og avspenning med yin, restorative yoga og mindfulness. Yin Yoga gir oss enkle men kraftfulle øvelser som holdes over lengre tid og myker opp muskler og ledd, restorative yoga gir oss en dyp og revitaliserende hvile og hjelper oss å slappe av fullstendig. En behagelig time som kroppen vill takke deg for. Passer for alle.
 
SWEET FLOW Et yogakurs ment som næring for sjelen!
Myk slow flow yoga for å vekke kroppens energier, og dyp restorative avspenning. På dette kurset leker vi med den langsomme rytmen mellom pust og bevegelse, og lærer å lytte til oss selv med omsorg. Guidet med enkel mindfulness, kan vi begynne å løse opp blokkeringer og finne tilbake til en balanse som gir energi. Passer for alle.
RESTORATIVE YOGA lær deg en yoga som gir dyp avspenning,  balanserer nervesystemet, og lar kroppen finne en ro som heler og restituerer. Restorative Yoga er hvileøvelser som vi blir i over lengre tid, samt teknikker og mindfullness som gir deg støtte i øvelsene.  En nydelig yogatime som gir kroppen omsorg og velvære.